Udbedring af forsikringsskade

Professionel proces og løsning

Hvis du står midt i en forsikringssag, hvor der skal bruges en tømrer, så er vi ved Husets Tømrer og Snedker ApS det rette valg. Vi har erfaring med at håndtere forsikringsskader, så alt udføres, som både du og forsikringsselskabet ønsker det.

Vi kan hjælpe dig med at udbedre alle former for forsikringsskader inden for tømrer- og snedkerarbejde i områderne omkring Herning, Lind og Silkeborg.

Vi hjælper med disse forsikringsskader

Der er mange former for forsikringsskader, og vi er især erfarne med at løse følgende:

  • ​Rørskader
  • ​Vandskader
  • ​Skader i kælder
  • ​Udfordringer med gavl eller sokkel ved skybrud

Når der er tale om en forsikringsskade, så er det vigtigt, at alt udføres som aftalt med dit forsikringsselskab. Vi er vant til at sørge for, at alt kommunikation flyder i forsikringssager, så du kan roligt overlade arbejdet til os.

Vi står altid klar med professionel rådgivning, så du ender med en løsning, du er helt tilfreds med. Vi har over 15 års erfaring i vores branche, og du kan derfor være sikker på, at vi udfører vores håndværk i højeste kvalitet.

Kontakt os for hjælp til forsikringsskader

Hvis du ønsker mere information om vores arbejde med forsikringsskader, så kan du altid fange os på både telefon og e-mail. Vi står klar til at hjælpe dig godt i mål.

Kontakt os her

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Husets Tømrer og Snedker​ Aps

Tlf.: 2233 5558​