Forsikringsskader håndteres professionelt

Er uheldet ude, er det godt at have en forsikring i ryggen, som kan mindske de økonomiske omkostninger. Det kan også være en klar fordel at få en tømrer, som er vant til at håndtere forsikringsskader, til at udbedre skaderne i dit hjem.

Hos Husets Tømrer og Snedker kan vi hjælpe dig med at udbedre alle former for forsikringsskader inden for tømrer- og snedkerarbejde. Vi henvender os til private kunder, og vi arbejder i områderne omkring Herning, Lind og Silkeborg.

Hvilke typer af forsikringsskader kan vi hjælpe dig med?

  • Rørskader
  • Vandskader
  • Skader i kælder
  • Udfordringer med gavl eller sokkel ved skybrud
  • Andre former for forsikringsskader

Vi sætter en ære i at levere ordentligt håndværk

Vi har mere end 15 års erfaring inden for branchen, og det er vigtigt for os at levere et stykke arbejde, som ikke bare du, men som også vi kan være tilfredse med og stolte af. Et ordentligt håndværk er en af kerneværdierne i vores virksomhed, og vi afslutter aldrig en opgave, før arbejdet er fuldført. Skulle der mod forventning være mangler, retter vi det til med det samme - uden beregning selvfølgelig.

Kontakt os for mere information

Hvis du er interesseret i at vide mere om vores ydelser inden for forsikringsskader, er du velkommen til at ringe til os på 22 33 55 58 eller til at sende os en e-mail på info@husetstomrer.dk.

Kontakt os her

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Husets Tømrer og Snedker​ Aps

Tlf.: 2233 5558​