Det kan vi hjælpe dig med

Gulvlægning af kompetent gulvlægger

​Trænger dine gulve til en omgang gulvarbejde? Skal de slibes ned eller udskiftes efter længere tids slid? Hos Husets Tømrer og Snedker kan vi tilbyde dig alle former for gulvarbejde. Få et nyt gulv hos os.

Vores gulvlægger giver dine gulve nyt liv

Vores gulvlægger har mange års erfaring med gulvlægning og andre håndværkeropgaver, som udføres i forbindelse med et gulv. Vi henvender os til private kunder, som bor i områderne omkring Herning, Lind og Silkeborg i Midtjylland. Vi tilbyder alt i professionelt tømrer- og snedkerarbejde.

En gulvlægning som passer til dine behov. vi arbejder og fungerer som et kompetent gulvfima. Derfor er vi din rette gulvmand.

Vi hjælper dig gerne med dit gulvarbejde, og hvis du beslutter dig for at udskifte dine gulve, kan vi tilbyde gulvlægning direkte på det gamle gulv. Du vil dog ofte få et bedre resultat, hvis du lader os lave en fuldstændig udskiftning af gulv. Du kan vælge mellem mange former for materialer, herunder blandt andet:

  • Parketbrædder
  • Stavparket
  • Laminatbrædder
  • Parketruder
  • Massive gulvbrædder

Uanset hvordan du bor er trægulve en flot og miljøvenlig løsning, der bidrager til et godt indeklima og giver dejlige lyse flader. 

Vi tilbyder vejledning omkring træsorternes bæreevne, robusthed og slidstyrke, så du træffer et valg, der passer til dine behov og ønsker.

Vinyl click - en ny og fleksibel form for gulvlægning

Vi kan som noget nyt også tilbyde dig en vinyl click løsning i forbindelse med din gulvlægning. Vinyl click er vinylfliser, der klikkes sammen. 

De kan lægges oven på klinker, og de kan bruges i alle rum undtagen vådrum. De er ikke så høje, og de fås i forskellige farver og størrelser. Vi forhandler vinyl click fra Tarkett og Scandinova.

Hvad koster en gulvlægger?

Priser svinger alt efter opgavetypen. Vi giver både priser per m2 og faste tilbud. 

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 22 33 55 58 eller til at sende os en e-mail på info@husetstomrer.dk, hvis du gerne vil vide mere om vores ydelser inden for gulvarbejde, eller hvis du ønsker en pris på gulvlægning.

 Vores gulvlægger glæder sig til at hjælpe dig i mål!

Kontakt os her

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husets Tømrer og Snedker​ Aps

Har du spørgsmål til os eller til en af vores ydelser, så er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktoplysninger eller ved at udfylde formularen.

Industriparken 1, 7400 Herning 

Få rutevejledning her

Telefon: 22 33 55 58​