En holdbar køkkenrenovering

Montering af køkken efter dine ønsker

Drømmer du om et nyt køkken med plads til hele familien? Hos Husets Tømrer og Snedker har vi mange års erfaring med køkkenrenovering og montering af nyt køkken, sådan så det altid kommer til at være i tråd med dit hjem. 

Vi arbejder ofte  i områderne omkring Herning, Lind eller Silkeborg.

​Vi tilbyder køkkenrenovering efter familiens behov

Er der pladsmangel i køkkenet og trænger dit køkken til effektiv køkkenmontering? Tag os med på råd, så du vælger den rette løsning til dig og din families behov. Overvejer du for eksempel at indrette køkkenet som et samtalekøkken, hvor børnene kan lave lektier, mens du selv laver mad eller vasker op? 

Så skal der tages højde for dette, når vi foretager din køkkenrenovering. Vi hjælper med andre ord med at realisere dine køkkendrømme, uanset hvilke ønsker du måtte have. 

Vi tror på at alt kan opfyldes med den rette kreativitet, og derfor er der ikke noget, som er umuligt, når vi foretager en montering af køkken.

Hvad koster et nyt køkken?

Vores priser for et nyt køkken afhænger blandt andet af, om vi skal tegne det nye køkken og tænke i smarte løsninger. Derudover afhænger prisen selvfølgelig også af materialevalg og unikke ønsker til design og funktionalitet ved renovering af køkken.​ Kontakt os på telefon 22 33 55 58 eller e-mail info@husetstomrer.dk og få en pris på din køkkenrenovering.

Vi kan også hjælpe med en tilbygning for at få jeres drømme om et køkken opfyldt.

​​

Kontakt os her

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Husets Tømrer og Snedker​ Aps

Tlf.: 2233 5558​