Det kan vi hjælpe dig med

Opsætning af hegn i haven eller på firmagrunden​

Kunne du tænke dig at få opsat et hegn i din have eller på din firmagrund, som skærmer af ind mod naboen eller ud mod vejen, og har du i den forbindelse brug for professionel hjælp til opsætningen? Så er du kommet til det helt rette tømrerfirma.

​Professionel hegnsopsætning i træ

Hos Husets Tømrer og Snedker har vi stor erfaring inden for opsætning af hegn i træ, og vi varetager opgaver for både private husejere og en række forskellige former for erhvervskunder i Herning, Lind, Silkeborg og andre omkringliggende områder.

Hvad koster et hegn?

Der er meget stor forskel på, hvor meget det koster at få opsat et hegn alt afhængigt af, om du selv har indkøbt hegnet, og om du har brug for professionel hjælp til opsætningen.

Vores priser på opsætning af hegn varierer fra opgave til opgave, og de afhænger blandt andet af følgende faktorer:​

  • Hvilken type hegn du skal have sat op
  • Om du selv har købt hegnet, eller om vi skal købe det ind for dig
  • Hvor mange meter hegn vi skal sætte op
  • Hvor lang tid vi skal bruge på opgaven

Der findes mange forskellige typer hegn, og derfor er der naturligvis også stor forskel på, hvor meget lige netop det hegn som du ønsker dig koster. Vi tilbyder dog altid en billig pris på opsætning af hegn i forhold til det kvalitetsarbejde, vi udfører, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt os for professionel opsætning af hegn

Uanset om du har brug for professionel hjælp til opsætning af plankeværk eller en anden form for opsætning af havehegn, så er vi hos Husets Tømrer og Snedker et oplagt valg. 

Vi opsætter hegn for både private og erhverv i Lind, Silkeborg og Herning, men vi varetager også gerne opgaver for kunder i andre nærliggende områder.

Kontakt os her

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husets Tømrer og Snedker​ Aps

Har du spørgsmål til os eller til en af vores ydelser, så er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktoplysninger eller ved at udfylde formularen.

Industriparken 1, 7400 Herning 

Få rutevejledning her

Telefon: 22 33 55 58​