Det kan vi hjælpe dig med

Renovering af badeværelse efter dine ønsker​

Hvis du står og tænker at det snart er tid til et nyt badeværelse, så kan vi hjælpe dig med at indfri dine ønsker. Vi har mange års erfaring med at foretage renovering af badeværelse eller etablering af nyt.

Få et nyt badeværelse – helt efter dine ønsker

​Uanset om du skal have udskiftet alt inventar, eller om du for eksempel blot skal have lagt nyt gulv, klarer vi opgaven for dig.

Vi er beliggende i Herning, men udfører også gerne renovering af badeværelse for kunder i områderne omkring Lind og Silkeborg i Midtjylland.

Badeværelsesrenovering i alle størrelser

Mangler du plads til etablering af det helt store og luksuriøse badeværelse, kan vi også tilbyde mange lækre løsninger på et lille badeværelse i eksempelvis en lejlighed.

Hos Husets Tømrer og Snedker står vi altid klar med gode råd, så du kan udnytte pladsen på et nyt badeværelse på bedst mulig vis og dermed få mest glæde af dit nye badeværelse.​

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på renovering af badeværelse og nyt bad varierer meget alt afhængigt af badeværelsets størrelse, specialfremstillede løsninger, valg af materialer og meget, meget mere.

Ønsker du en konkret pris på renovering af badeværelse eller andet tømrer- og snedkerarbejde lige efter dine ønsker, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan foretage en beregning og give dig et uforpligtende tilbud.

Du kan med fordel ringe til os på 22 33 55 58, men du er også meget velkommen til at skrive til vores e-mail info@husetstomrer.dk. Vi glæder os til at installere et nyt badeværelse for dig!

Referencer​

Køkken & badeværelse

Kontakt os her

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husets Tømrer og Snedker​ Aps

Har du spørgsmål til os eller til en af vores ydelser, så er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktoplysninger eller ved at udfylde formularen.

Industriparken 1, 7400 Herning 

Få rutevejledning her

Telefon: 22 33 55 58​