Det kan vi hjælpe dig med

Opbygning af træterrasse i solide materialer

​Hos Husets Tømrer og Snedker har vi speciale i opbygning af træterrasse i solide materialer. Ønsker du en ny terrasse til din bolig i omegnen af Herning, Silkeborg eller Lind i Midtjylland, kommer vi gerne forbi og ser på dine muligheder. Vi laver professionelt tømrer- og snedkerarbejde, og tilbyder opsætning af plankeværk, opsætning af havehegn og meget mere.​

Drømmer du om opbygning af træterrasse i flere niveauet, i græshøjde eller en hævet terrasse i ædeltræ? Skal den være med eller uden rækværk? Der er ingen grænser for, hvordan en træterrasse kan udformes.

Vi tilbyder opbygning af den terrasse, som du drømmer om i lige det træslag, du ønsker. Vi kommer gerne med forslag og tegninger, så du kan se mulighederne, før vi påbegynder vores arbejde.

Få professionel rådgivning og sparring

Skal du have bygget en ny terrasse, og har du ideer til, hvordan den skal se ud? 

Vi lytter til dine ønsker og behov og kan hjælpe dig i mål med dit projekt.​

​​Hvad koster et hegn?​

Prisen på et hegn kan svinge. Det handler selvfølgelig om, hvor langt og højt det skal være samt, hvilket type hegn du ønsker. 

Har du brug for rådgivning og sparring omkring opbygning af træterrasse eller valg af materialer og træsorter, er du mere end velkommen til at tage os med på råd.

Sammen finder vi ud af den ideelle løsning, som du bliver rigtig glad for.

Kontakt os for en pris på opbygning af træterrasse

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på dit konkrete projekt. 

Ring på telefon 22 33 55 58 eller skriv til os på e-mail info@husetstomrer.dk.​​

Kontakt os her

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husets Tømrer og Snedker​ Aps

Har du spørgsmål til os eller til en af vores ydelser, så er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktoplysninger eller ved at udfylde formularen.

Industriparken 1, 7400 Herning 

Få rutevejledning her

Telefon: 22 33 55 58​