Det kan vi hjælpe dig med

Udskiftning af døre og vinduer samt reparationer​

Bor du i et ældre hus med gamle eller utætte døre og vinduer? Det kan ses på varmeregningen, hvis der her er utætheder.​

Du vil opnå en stor besparelse, hvis du får foretaget en komplet udskiftning af døre og vinduer, eller hvis du får dem renoveret. Hvad koster udskiftning af vinduer? Prisen svinger alt efter mål og typer af vinduer.​

Få en professionel montering af vinduer og døre

​​Hos Husets Tømrer og Snedker varetager vi både reparation og udskiftning af døre og vinduer efter mål. Vi henvender os til private kunder, og vi giver også gerne dig et uforpligtende tilbud, hvis du bor i områderne omkring Herning, Lind og Silkeborg i Midtjylland.

Montering af døre og vinduer - plus alt det ved siden af

Vi laver alt i  tømrer- og snedkerarbejde. Når vi udfører en montering af døre og/eller vinduer, bestræber vi os altid på at foreslå en løsning, hvor vinduet eller døren bevarer sit klassiske udtryk. Vi tilbyder blandt andet at udskifte:

  • Termoruder
  • Glaslister
  • Tætningslister
  • Hængsler
  • Delvis nedbrudt træ

Vi samarbejder med Danmarks førende producenter, og vi kan levere samt udskifte med færdige elementer. Med kyndig vejledning fra os skal du blot tage stilling til hvilke produkter, du foretrækker, så bestiller vi dem hjem og klarer resten.

​​

Hvad koster udskiftning af døre?

Priser svinger alt efter mål og dørtyper. Der kan fx. være forskel på om du ønsker en hoveddør eller indvendig dør udskiftet. 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dine nye vinduer og nye døre, eller hvis du ønsker en pris på montering af vinduer eller døre.

Du kan ringe til os på telefon 22 33 55 58 eller skrive til vores e-mail info@husetstomrer.dk.

Referencer​

Nye vinduer og døre​

Kontakt os her

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husets Tømrer og Snedker​ Aps

Har du spørgsmål til os eller til en af vores ydelser, så er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktoplysninger eller ved at udfylde formularen.

Industriparken 1, 7400 Herning 

Få rutevejledning her

Telefon: 22 33 55 58​