Hvem er Husets tømrer & snedker

Ærligt tømrerarbejde i øjenhøjde

Der kan være meget på spil, når du skal i gang med et større byggeprojekt i dit hus. Det er derfor vigtigt at føle sig i trygge hænder med den håndværker, der skal udføre opgaven. Husets Tømrer og Snedker taler samme sprog som dig, og vi står for godt og solidt tømrerarbejde, rene linjer og en god dialog hele vejen igennem.​

​Stort som småt

Vi klarer alt lige fra mindre reparationsopgaver til store projekter, hvor der skal tilbygges, ombygges eller bygges helt nyt.

Vi har mange års erfaring i firmaet og kan derfor også løfte totalentrepriser, da vi har et godt hold af faste samarbejdspartnere.

Firmaets profil

  • 15 års erfaring
  • Alt i tømrer -og snedkerarbejde
  • Ærlighed og pålidelighed
  • Rimelige priser
  • Ordentligt håndværk du bliver glad for!​

Et spørgsmål om ære

Ordentligt håndværk er en kerneværdi for firmaet. Det er ganske enkelt et spørgsmål om ære for os, da vi aldrig forlader en opgave, vi ikke efterfølgende kan være stolte af at vise frem. Arbejdet skal udføres håndværksmæssigt korrekt, og hvis noget efterfølgende skal rettes til, sker det hurtigt og uden regning.

Vi har base i Herning, men betragter hele Midtjylland som vores arbejdsområde. Er du i tvivl om, hvordan du skal gribe projektet an, kan du altid få en snak med os - så kommer vi gerne en tur forbi og ser på det.

Kontakt os her

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husets Tømrer og Snedker​ Aps

Har du spørgsmål til os eller til en af vores ydelser, så er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktoplysninger eller ved at udfylde formularen.

Industriparken 1, 7400 Herning 

Få rutevejledning her

Telefon: 22 33 55 58​