Det kan vi hjælpe dig med

Tilbygning og renovering af hus,
​garage og meget mere

Vi får dine boligdrømme til at gå i opfyldelse

Vi tilbyder forskellige former for tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med tilbygning, ombygning eller renovering af hus. Vi henvender os hovedsageligt til kunder, der bor i Silkeborg, Lind, Herning eller omegn.

En tilbygning kan være mange ting. Vi kan for eksempel hjælpe dig med at bygge dit nye drømmekøkken, et ekstra badeværelse eller en tagetage.

En tilbygning kan også være et ekstra værelse, en børnefløj eller en ny garage eller carport. Det kommer helt an på, hvad der passer til dig og din families behov. Har dig og din familie derimod brug for hjælp til en fuld renovering af jeres hus, så kan vi også være behjælpelige med det – vi tager gerne en ny udfordring op.

Mulighederne er uendelige – få råd og vejledning

Vi har masser af gode ideer i forbindelse med til- og ombygning samt renovering af hus. Mulighederne er uendelige, og vi kan få dine gode ideer gjort til virkelighed.

Har du ikke selv nogen konkrete forslag, men ønsker du en forandring i huset eller en fuld renovering kan vi også komme med vores forslag og ideer til, hvad der vil kunne glæde dig og din familie.

​Kontakt os og hør mere her

Ønsker du en konkret pris på din kommende tilbygning eller renovering af hus, er du altid meget velkommen til at kontakte os, enten på telefon 22 33 55 58 eller e-mail info@husetstomrer.dk. Hos os får du altid professionelt tømrer- og snedkerarbejde.

Referencer​

Hems tilbygning

Referencer​

Om- & tilbygning

Referencer​

Tilbygning, tag

Referencer​

Carport

Referencer​

Havestue

Referencer​

Ny tilbygning

Kontakt os her

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husets Tømrer og Snedker​ Aps

Har du spørgsmål til os eller til en af vores ydelser, så er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktoplysninger eller ved at udfylde formularen.

Industriparken 1, 7400 Herning 

Få rutevejledning her

Telefon: 22 33 55 58​