Vi udfører alt inden for tømrer- og snedkerarbejde​

Gulvlægning og gulvarbejde af enhver art udføres

Trænger dine gulve til en omgang gulvarbejde? Skal de slibes ned eller udskiftes?

Hos Husets Tømrer og Snedker kan vi tilbyde dig alle former for gulvarbejde. Vi har mange års erfaring med gulvlægning og gulvafslibning, og vi henvender os til private kunder, som bor i områderne omkring Herning, Ikast og Silkeborg.

Har du brug for gulvarbejde i dit hjem?

Vi hjælper dig gerne med dit gulvarbejde, og hvis du beslutter dig for at udskifte dine gulve, kan vi tilbyde gulvlægning direkte på det gamle gulv. 

Du vil dog ofte få et bedre resultat, hvis du lader os lave en fuldstændig udskiftning af gulv. Du kan vælge mellem mange former for materialer:

  • Parketbrædder
  • Stavparket
  • Laminatbrædder
  • Parketruder
  • Massive gulvbrædder

Uanset hvordan du bor, er trægulve en flot og miljøvenlig løsning, der bidrager til et godt indeklima og giver dejligt lyse flader. 

Vi tilbyder vejledning omkring træsorternes bæreevne, robusthed og slidstyrke, så du træffer et valg, der passer til dine behov og ønsker.

Vinyl click - en ny og fleksibel form for gulvlægning

Vi kan som noget nyt også tilbyde dig en vinyl click løsning i forbindelse med din gulvlægning. Vinyl click er vinylfliser, der klikkes sammen. 

De kan lægges oven på klinker, og de kan bruges i alle rum undtagen vådrum. De er ikke så høje, og de fås i forskellige farver og størrelser. Vi forhandler vinyl click fra Tarkett og Scandinova.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud på lægning af gulv

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 22 33 55 58 eller til at sende os en e-mail på info@husetstomrer.dk, hvis du gerne vil vide mere om vores ydelser inden for gulvarbejde, eller hvis du ønsker en pris på gulvlægning. Vi giver både priser per m2 og faste tilbud.

Ring og få et gratis tilbud!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samarbejder med​:

Kontakt Husets Tømrer og Snedker​ Aps

Tlf.: 2233 5558​

Følg os på Facebook​  fb-f-logo__white_29