​Tagrenovering og lægning af nyt tag på huset

Tagdækning der passer til dine behov

Er dit tag gammelt og slidt? Trænger dit hus til en professionel behandling? Hos Husets Tømrer og Snedker er vi dine tagdækker og specialister i tagarbejde og i tagrenovering. Vi har stor erfaring med at lægge nyt tag og foretage tagrenovering på tag, som har pådraget sig skader.

Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi hjælper også gerne dig, hvis du bor i områderne omkring Herning, Ikast og Silkeborg med renovering af tag.

Et alsidigt tagfirma

Når det kommer til tagrenovering og tagreparation, står vi klar til at hjælpe med alle slags opgaver. De mest hyppige opgaver er blandt andet: 

  • Spær
  • Gavl
  • Stormskader
  • Forsikringsskader
  • Lægning af nyt tag, herunder både nyt tegltag og nyt eternittag
  • Tagrenovering

Vi har mere end 15 års erfaring i branchen, og der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for os. Vi har både erfaring med nybyg og med ældre huse, og uanset hvad kan vi tilbyde dig en professionel og faglig rådgivning.

​Hvad koster et nyt tag

Prisen på et nyt tag svinger naturligvis alt efter, hvilket tagtyper, der er tale om.

Vi kan vurdere dit tag og rådgive dig om, hvorvidt det bedst kan betale sig med en mindre tagrenovering, eller om det bedre kan betale sig med et nyt tag. Vi kan også vejlede dig omkring valg af tagsten og farver.

Ring i dag og hør mere

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til tagrenovering eller tagdækning, eller hvis du ønsker at høre om vores priser. 

Vi kommer også gerne forbi det og kigger nærmere på dit tag og snakker med dig omkring de løsninger, som ville være de mest optimale. 

Du kan ringe til os på telefon 22 33 55 58 eller sende os en e-mail på info@husetstomrer.dk.

Kontakt os her

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Husets Tømrer og Snedker​ Aps

Tlf.: 2233 5558​

Følg os på Facebook​  fb-f-logo__white_29