Det kan vi hjælpe dig med

Tagrenovering og lægning af nyt tag på huset

Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi hjælper også gerne dig, hvis du bor i områderne omkring Herning, Lind og Silkeborg i Midtjylland med renovering af tag.

Tagdækning der passer til dine behov

Er dit tag gammelt og slidt? Trænger dit hus til en professionel behandling? Hos Husets Tømrer og Snedker er vi din tagdækker og specialist i tagarbejde og i tagrenovering. Vi har stor erfaring med at lægge nyt tag og foretage tagrenovering på tag, som har pådraget sig skader.​

Et alsidigt tagfirma

Når det kommer til tagrenovering og tagreparation, står vi klar til at hjælpe med alle slags opgaver. De mest hyppige opgaver er blandt andet:

  • Spær
  • Gavl
  • Stormskader
  • Forsikringsskader
  • Lægning af nyt tag, herunder både nyt tegltag og nyt eternittag
  • Tagrenovering

Vi har mere end 15 års erfaring i branchen, og der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for os. Vi har både erfaring med nybyg og med ældre huse, og uanset hvad kan vi tilbyde dig en professionel og faglig rådgivning. Vi kan også hjælpe dig med en tilbygning til huset.​

​​Hvad koster et nyt tag

Prisen på et nyt tag svinger naturligvis alt efter, hvilket tagtyper, der er tale om.

Vi kan vurdere dit tag og rådgive dig om, hvorvidt det bedst kan betale sig med en mindre tagrenovering, eller om det bedre kan betale sig med et nyt tag. Vi kan også vejlede dig omkring valg af tagsten og farver.

Ring i dag og hør mere

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til tagrenovering eller tagdækning, eller hvis du ønsker at høre om vores priser. Vi kan hjælpe med alt inden for tømrer- og snedkerarbejde.

Vi kommer også gerne forbi det og kigger nærmere på dit tag og snakker med dig omkring de løsninger, som ville være de mest optimale.

Du kan ringe til os på telefon 22 33 55 58 eller sende os en e-mail på info@husetstomrer.dk.

Kontakt os her

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Husets Tømrer og Snedker​ Aps

Har du spørgsmål til os eller til en af vores ydelser, så er du altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktoplysninger eller ved at udfylde formularen.

Industriparken 1, 7400 Herning 

Få rutevejledning her

Telefon: 22 33 55 58​